"SUSAH LAH MACAM NI KEK CEPAT ROSAK.BAWA BALIK HARINI ESOK DAH ROSAK!"
Begitulah komen dan luahan sesetengah pelanggan yang baru nak kenal-kenal dengan #sitipayung.
Untuk pengetahuan semua,
ketahanan Kek Lapis Sarawak Siti Payung telah diuji di Makmal Teknologi Melaka dan maklumatnya adalah seperti dibawah:-
Untuk pengetahuan semua,
ketahanan Kek Lapis Sarawak Siti Payung telah diuji di Makmal Teknologi Melaka dan maklumatnya adalah seperti dibawah:-
Room temperature 7hari.
Chiller 6 bulan.
Freezer 18 bulan.
Chiller 6 bulan.
Freezer 18 bulan.
Walaubagaimanapun,beberapa perkara harus diambil kira seperti:-
✔Handling dengan tangan yang bersih dan hygiene.
✔Tidak terdedah kepada cahaya matahari yang melampau.
✔Tidak dibiarkan dalam keadaan terbuka.
✔Jauh dari serangga perosak.
✔Handling dengan tangan yang bersih dan hygiene.
✔Tidak terdedah kepada cahaya matahari yang melampau.
✔Tidak dibiarkan dalam keadaan terbuka.
✔Jauh dari serangga perosak.
Nak pusing satu bandaraya Miri hingga ke Sabah pun tiada masalah! Pusing satu dunia tak masukkan dalam chiller atau freezer langsung memang rosak lah jawapannya hehe
😄