Kami dicalonkan bagi Anugerah Inovasi sempena Hari Peladang Penternak & Nelayan HPPN 2019 bagi peringkat negeri.
Pemenang peringkat negeri akan dicalonkan pula di peringkat kebangsaan untuk anugerah yang sama dengan hadiah yang lebih lumayan.
Kami memberikan inovasi utama ini untuk dipertandingkan:
1. Penggunaan Mesin Pencucian Telur & Pemecah Telur yang menjimatkan masa, tenaga kerja dan air.
2. Ready to Eat Individual Pack yang sesuai untuk tetamu yang mahukan kemudahan.
3. Pemasaran kreatif melalui penubuhan Galeri & Muzium Kek Lapis Sarawak Siti Payung pertama seumpanya buat Industri Kek Lapis Sarawak.
1. Penggunaan Mesin Pencucian Telur & Pemecah Telur yang menjimatkan masa, tenaga kerja dan air.
2. Ready to Eat Individual Pack yang sesuai untuk tetamu yang mahukan kemudahan.
3. Pemasaran kreatif melalui penubuhan Galeri & Muzium Kek Lapis Sarawak Siti Payung pertama seumpanya buat Industri Kek Lapis Sarawak.
Jika ada rezeki kami, insyallah menang lah. Apa pun we have give our best, I presented to the panelist at my most inconvenience moment when I had the bad eye sore.